English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)
  • Product Details

πολυ χλωριούχου αλουμινίου

καλής ποιότητας πολυ χλωριούχου αλουμινίου πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  πολυ χλωριούχου αλουμινίου

Verified Supplier

Pingguo

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Pingguo
Μάρκα: Fenghua
Αριθμό μοντέλου: PAC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 5 τόνους
Τιμή: USD250-500 per ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1.Solid: τσάντα 25KG/woven με το PE εσωτερικό ή την τσάντα 20KG/two-στρώμα-pe. Υγρό: πλαστικό τύμπαν
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες μετά από έλαβε την κατάθεση
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 50000 τόνους ανά έτος
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Τα κύρια προϊόντα μας

1. Χημικές ουσίες κατεργασίας ύδατος

Πολυ σιδηρικό) χλωρίδιο αργιλίου (, πολυ σιδηρικό) θειικό άλας αργιλίου (, ανασταλτικοί παράγοντες διάβρωσης, μικροβιοκτόνο και algicide-- Μειώστε τη σκληρότητα νερού λεβήτων, μαλακώνοντας νερό, μειώστε το λέρωμα και τη διάβρωση.

2.Paper χημικές ουσίες: ο ταξινομώντας πράκτορας επιφάνειας, αλκαλικός ταξινομώντας πράκτορας και ιδιαίτερα αποτελεσματικός τροποποιημένος πράκτορας γαλακτώματος AKD ταξινομώντας.

3. Πετώντας υλικό: Πετώντας σιδηρικό με βάση το οινόπνευμα, βασισμένο στο νερό χρώμα χάλυβα, χαμένο επίστρωμα αφρού, καφετί λειαντικό κορούνδιου, σκόνη βωξίτη, μονώνοντας τροφοδότης, μονώνοντας εξωθερμικός καλύπτοντας πράκτορας.

4. Κόλλα: συγκολλητική, ορυκτή κόλλα σκονών ανθρακόπλινθων.

5. Πρόσθετες ουσίες αργιλίου: πράκτορας καθαρισμού, deslagging πράκτορας.

Πολυ aluminiumchloride

Πολυ aluminiumchlorideisnon-τοξικός, αβλαβής, tasteless και υδροδιαλυτός. Η εμφάνισή του άσπρης, κίτρινης ή κίτρινης υγρού ή σκόνης, ρητίνη-όπως στερεό. Το στερεό προϊόν του είναι εξαιρετικά υγροσκοπικό στον αέρα.

Χημικό όνομα: Πολυ aluminiumchloride (PAC)

Μοριακός τύπος: [Al2 (OH) nCl6-ν] m1<>

Μέθοδος δοκιμής: Σύμφωνα με το εθνικό τυποποιημένο ΜΒ 15892-2003

Δομικός μηχανισμός χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και πήξης

Πολυ με μια σειρά των διαφορετικών βαθμών πολυμερισμού που τα ανόργανα πολυμερή σώματα, έχουν την καλύτερη διανομή μορφολογίας. Το κύριο componentsare του AI4 (OH) 24(H2O) 24(H2O) 127+, είναι μια υψηλή μορφή πολυμερών αλυσίδων δαπανών με τη δομή Keggin. Οι λειτουργίες της υψηλού chargeneutrality και γεφυρώματος έχουν τα αποτελέσματα στα κολλοειδή και τα μόρια στο νερό, σπάζουν τη σταθερότητα κολλοειδών, κάνουν τα κολλοειδή και τα μόρια να σχηματίσουν κροκίδωμα γρήγορα. Μέσω του περαιτέρω γεφυρώματος, τα κολλοειδή και τα μόρια γίνονται θύσανοι και εγκατεστημένος. Μπορεί να ξεφορτωθεί τα ίχνη ιόντων δηλητήριων και βαρύ μετάλλου με το σταθερό χαρακτήρα.

Παραγωγή της πρώτης ύλης χρησιμοποιούμενη μέσα

*Domestic υψηλός-qualityaluminiumhydroxide

*Domestic υψηλός-qualityaluminumsulfate-μέγιστο σημείο (refinedaluminumsulfate)

*High-qualityhydrochloricacid

*High-qualityaluminiumcalcium

Χαρακτηριστικά και ofcoagulation απόδοσης

1. PAC είναι μια καλή ofinorganicpolymercoagulant, withhydroxylionbridging λειτουργία και πολυσθενή ανιόντα που πολυμερής λειτουργικός, αυτό έχει διαμορφώσει ως είδος υψηλός-πολυ πράκτορα νερού με το μοριακό ψηλό βάρος και τις υψηλές δαπάνες.

2.Purified ποτίζουν πιό κατάλληλος και κόστος χαμηλότερο από χρησιμοποιώντας το σιδηρικό χλωρίδιο, το θειικό άλας αργιλίου και άλλο ανόργανο πολυμερές σώμα.

η 3.With μεγαλύτερη ρυθμοαπόδοση, flocs διαμορφώνεται και εγκαθίσταται γρηγορότερα από το σιδηρικό χλωρίδιο, το θειικό άλας αργιλίου και άλλο traditionalflocculant.

4.Strong προσαρμοστικότητα στη διαφορετική θερμοκρασία ύδατος, θολούρα, αλκαλικότητα.

5.Solubility καλύτερα από το σιδηρικό χλωρίδιο και aluminumsulfate.

6.Less αργίλιο και αλατισμένα υπολείμματα μετά από την κατεργασία ύδατος, καλή για ion-exchange και τους εξοπλισμούς επεξεργασίας υψηλός-αγνότητα-νερού.

Εφαρμογή:

1.Purification του αστικού νερού από τους ποταμούς, δεξαμενές, υπόγεια νερά.

προμηθευτής νερού 2.Industrial, βιομηχανικός καθαρισμός νερού κυκλοφορίας, καλά κατεργασία ύδατος reinjection.

3.Urban κατεργασία ύδατος αποβλήτων.

4.Paper ταξινόμηση.

5.Cosmetic πρώτη ύλη.

6.Catalyst.

7.Industrial εκτύπωση και βαφή, κατασκευή εγγράφου, παραγωγή ζάχαρης, δέρμα, παρασκευή, επεξεργασία κρέατος, πλύση άνθρακα, μεταλλουργία, πλύση, φαρμακευτικό είδος και άλλος καθαρισμός νερού αποβλήτων, όπως το φθοριωμένο νερό, το oil-bearing νερό και το νερό με το βαρύ μέταλλο.

8.Coal αποκατάσταση από την πλύση βιομηχανικού άνθρακα και αποκατάσταση καολίνη στην κατασκευή κεραμικής.

Μηχανισμός πήξης προϊόντων:

Αυτό το προϊόν είναι ένα είδος ανόργανο πολυμερές flocculant. Κυρίως μέσω της ηλεκτρικής ουδετεροποίησης, το γεφύρωμα, η προσρόφηση, η λειτουργία μηχανισμών ιζημάτων κ.λπ., κάνουν το οίδημα τα λεπτά αερολύματα και τα κολλοειδή ιόντα από την εταιρία, που μαζεύεται, κροκύδωση, πήξη, πτώση για να καθαρίσει την επίδραση επεξεργασίας.

Χρησιμοποιείται ευρέως στο πόσιμο νερό, το νερό βιομηχανικών αποβλήτων και τις περιοχές διάθεσης λυμάτων.

Πλεονεκτήματα προϊόντων:

1) Δυνατότητα κροκύδωσης, υψηλή δραστηριότητα προσρόφησης, floc σχηματισμός και απόθεση γρήγορα.
2) Χωρίς το αλκάλιο και άλλες πρόσθετες ουσίες, pH ευρύ στο πεδίο, ευκολία - - χρήση για τη χαμηλής θερμοκρασίας, χαμηλή θολούρα, η χαμηλή αλκαλικότητα του ακατέργαστου νερού είναι επίσης καλή κροκύδωση
3) Προκειμένου να μειωθούν σημαντικά το ανακάτωμα, η μίξη, η πτώση, ο χρόνος, και στην κροκύδωση, η ιζηματογένεση τοποθετεί σε δεξαμενή και άλλη μικρή
4) Εκτός από το σίδηρο, μαγγάνιο, και μπορεί να ληφθεί με το χαμηλό νερό αγωγιμότητας
5) Ο εξοπλισμός είναι απλός, χρήση εύκολη να λειτουργήσουν, λιγότερες διάβρωση και καλύτερες συνθήκες εργασίας, χαμηλές δαπάνες επεξεργασίας.

Παρατηρήστε τη χρήση

Προκειμένου να επιτευχθούν η καλύτερη πήξη και τα οικονομικά οφέλη, πρίν χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν, πρέπει πρώτα να έχει την ποσοτική δοκιμή πήξης μίξης για να καθορίσει την καλύτερη χρήση, κατόπιν δοκιμή η ικανότητα επιβίωσής του.

1.In order to παίρνουν την ακριβή δόση, αυτό το προϊόν πρέπει να διαλυθεί και να αραιωθεί. Υγρή πυκνότητα διανομής πρακτόρων σύμφωνα με τα διαφορετικά είδη νερού. Η πυκνότητα γενικά διανομής θα είναι 1-10%.

2.The η συγκεκριμένη δόση πρέπει να είναι σύμφωνα με τους οργανισμούς φύσης νερού και οι απαιτήσεις της ποιότητας νερού παραγωγής, η δόση μπορούν να αναφερθούν στον ακόλουθο πίνακα (βασισμένο στη στάθμη ύδατος).

Νερό ποταμού (PPM)

Βιομηχανικό νερό κυκλοφορίας (PPM)

Υγειονομικά απόβλητα (PPM)

Βιομηχανικά λύματα (PPM)

Ξεράνετε την περίοδο νερού

Περίοδος πλημμυρών

5-10

20-100

10-50

50-100

50-500

3.This το προϊόν δεν είναι ελεύθερο να αναμίξει με άλλους πράκτορες κατεργασίας ύδατος.

4.There θα είναι ένα μικρό εξωθερμικό φαινόμενο κατά τη διάρκεια της διάλυσης των στερεών προϊόντων, δεν έχει την επίδραση στη διάλυση και τη χρήση.

Συσκευασία, μεταφορά και αποθήκευση:

1.Solid: τσάντα 25KG/woven με το PE εσωτερικό ή την τσάντα 20KG/two-στρώμα-pe. Υγρό: πλαστικό τύμπανο ή flexitank.

2.Liquid και diluent PAC είναι μικρή καυστική ουσία, πρέπει να αποθηκευτεί στις αντιδιαβρωτικές αντιμετωπισμένες δεξαμενές.

3.The η αποτελεσματική ζωή αποθήκευσης του υγρού είναι 6 μήνες, στερεό PAC είναι 12 μήνες. Στερεό PAC πρέπει να κρατηθεί σε μια ξηρά και αερισμένη θέση, που διαμαρτύρεται από την υγρασία στον αέρα. Ι (η περίπτωση ν που εκτίθεται στην υγρασία, αυτό δεν έχει την επίδραση στη χρησιμοποίηση.

4.PAC δεν πρέπει να κρατηθεί με την τοξική ουσία, την καυστική ουσία και άλλα είδη χημικών ουσιών.

Υπηρεσίες μεταπωλήσεων:

1.We προσφέρετε την πρώτης τάξεως αίτηση περιοχών της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων, ειλικρινά βοήθεια οι χρήστες να ρυθμίσετε το προϊόν για να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα επεξεργασίας.

2.We μπορεί να παρέχει την αξιολόγηση και του εφικτού για τα προγράμματα επεξεργασίας, καθώς επίσης και τις εκθέσεις ανάθεσης εφαρμοσμένης μηχανικής του προγράμματος για να διορθώσει.

3.Can γίνεται για την επιτόπια δοκιμή πήξης πελατών και η επίδραση επεξεργασίας ανιχνεύθηκε, και μπορεί να καθοδηγήσει τη διόρθωση εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος και την ορθολογική χρήση του ταιριάσματος των πρακτόρων για να παρέχει στους πελάτες το κόστος την ανάλυση.

4.Have οι ειδικές απαιτήσεις των χρηστών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών.

πολυ χλωριούχου αλουμινίου

πολυ χλωριούχου αλουμινίουπολυ χλωριούχου αλουμινίου

Στοιχεία επικοινωνίας
Professional Chemical Supplier Platform

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)