English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπένδυση των πρώτων υλών

Φυσικό νερό - solube άσπρη πρώτη ύλη βαθμού καλλυντικών σκονών Trehalose

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Φυσικό νερό - solube άσπρη πρώτη ύλη βαθμού καλλυντικών σκονών Trehalose

καλής ποιότητας Φυσικό νερό - solube άσπρη πρώτη ύλη βαθμού καλλυντικών σκονών Trehalose πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Φυσικό νερό - solube άσπρη πρώτη ύλη βαθμού καλλυντικών σκονών Trehalose

Qingdao Allforlong Bio-Tech Co., Ltd. 

Verified Supplier

Qingdao Κίνα

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Agent, Importer, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-532- 85171967

No.389,7Th,Haibin Road,Jiaonan,Qingdao,China

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Qingdao Κίνα
Μάρκα: Allforlong
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO14001
Αριθμό μοντέλου: Βαθμός τροφίμων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1ton
Τιμή: negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: carton5.0kg, 10.0kg, 20kg ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις
Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 2000tons
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μοριακός τύπος: C12H22O11•2H2O Αγγλικό όνομα:: Δ (+) - Trehalose αφυδατώνει
CAS Όχι.: 6138-23-4 Εμφάνιση: άσπρο κρύσταλλο σκονών

Φυσικό νερό - solube άσπρη πρώτη ύλη βαθμού καλλυντικών σκονών Trehalose 

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

◆Trehalose είναι ένα είδος ασφαλούς, αξιόπιστου φυσικού υδατάνθρακα που υπάρχει ευρέως σε πολλά εδώδιμα φυτά και ζώα και τους μικροοργανισμούς της φύσης, είναι εκεί συνήθως πάρα πολύς ικανοποιημένος trehalose στο σώμα πολλών εγκαταστάσεων και aminals, όπως τα μανιτάρια, τα τρόφιμα φυκιών, φασολιών, γαρίδων, ψωμιού, μπύρας και ζύμης.

◆Trehalose έχει μαγικό προστατευτικό με τους οργανισμούς, διά την υψηλής θερμοκρασίας, βαριά δροσερή, υψηλή ωσμωτική πίεση και ξήρανση κ.λπ. άλλων σκληρών περιβαλλοντικών συνθηκών, trehalose μπορεί να διαμορφώσει μια μοναδική προστατευτική ταινία στην επιφάνεια κυττάρων, και να προστατεύσει αποτελεσματικά την πρωτεϊνική μοριακή σταθερότητα για να μην αδρανοποιήσει, και να κρατήσει τη διαδικασία ζωής και τα βιολογικά χαρακτηριστικά, έτσι, trehalose είναι επίσης γνωστά ως «ζωή της ζάχαρης»

 

Περιγραφή:

 

◆ Ήπια γλυκύτητα: Το Trehalose είναι μόνο 45% τόσο γλυκό όσο η σακχαρόζη. Έχει ένα καθαρό σχεδιάγραμμα γούστου

◆ Σταθερότητα διαδικασίας: Το Trehalose είναι μια non-reducing ζάχαρη και δεν θα συμμετάσχει στις αντιδράσεις πρασινολαιμών με τα αμινοξέα ή τις πρωτεΐνες κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και της αποθήκευσης κατασκευής ακόμη και στις ανυψωμένες θερμοκρασίες. Κατά συνέπεια, trehalose μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευνοϊκά στα τρόφιμα και το ποτό όπου η θερμική επεξεργασία απαιτείται ή αποθήκευση σε υψηλής θερμοκρασίας.

◆ Τέλεια θερμότητα και όξινη ανοχή: Το Trehalose είναι πολύ σταθερό για να θερμάνει και οξύ κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και της αποθήκευσης, και δεν θα γινόταν χρωματισμένο και αναλύω ακόμη και θερμαμένος για 30min σε 100℃, pH3.0.

◆ Χαμηλή διαλυτότητα και άριστος κρυστάλλινος: Η νερό-διαλυτότητα του trehalose είναι τόσο υψηλή όσο maltose ενώ η διαύγεια είναι άριστη, έτσι είναι εύκολο να παραχθεί η χαμηλή hygroscopical καραμέλα, το επίστρωμα, η μαλακή βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων κ.λπ.

 

◆ Χαμηλό hygroscopicity: Μερικά τρόφιμα οι ίδιοι δεν είναι υγροσκοπικά, αλλά hygroscopicity τους μπορεί γρήγορα να αυξηθεί μόλις προστεθούν οι ζάχαρες όπως η σακχαρόζη και maltose, και έπειτα η αρχικές γεύση των τροφίμων και η ζωή του προϊόντος στο ράφι άλλαξαν. Το Trehalose έχει ένα πολύ χαμηλό hygriscopicity και παραμένει σταθερή σχετική υγρασία μέχρι 95%. Κατά συνέπεια, trehalose μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως γλυκαίνοντας στη διαδικασία τροφίμων.

◆ Υψηλή θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού: Η θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού του trehalose είναι 120℃, το οποίο κάνει trehalose το ιδανικό ως πρωτεϊνικό protectant και ιδανικά ταιριαγμένος ως μεταφορέας για τις spray-dried γεύσεις.

 

Εφαρμογές:

Στα καλλυντικά η βιομηχανία, trehalose χρησιμοποιείται widlely σε αυτούς τους ακόλουθους τομείς: 
◆ Βασισμένες στην ιδιοκτησία της διατήρησης του κυττάρου και βιομορίων οι δραστηριότητες, trehalose μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευνοϊκά ως desiccant για τα καλλυντικά. Τα καλλυντικά προϊόντα με την προσθήκη του trehalose έχουν μια σχετικά υψηλή σταθερότητα και μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα και να κάνουν τη θρεπτική ουσία derma ακόμη και υπό όρος της βαθύς-ψυχρότητας, της ξήρανσης και της ισχυρής υπεριώδους ακτίνας. 
Παράδειγμα αναφοράς: καλλυντική κρέμα
◆ 2 γ polyoxyethylene monostearate γλυκόλης, 5g glyceryl monostearate, 1g α - glycosyl ερυθρίνη, 1g υγρό petrolatum και 10g glyceryl τρι-2-ethylhexanoate που αναμιγνύονται με 2g τη σκόνη trehalose και που θερμαίνονται για να διαλύσει από το συνηθισμένο τρόπο. Η αποκτηθείσα λύση προστέθηκε 2g στο λ-γαλακτικό οξύ, 5g 1.3 γλυκόλη βουτυλενίου και 66g αποσταγμένο νερό. Μετά από να γαλακτωματοποιήσει και την προσθήκη της γεύσης, η τελειωμένη καλλυντική κρέμα λήφθηκε. Η καλλυντική κρέμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυθαίρετα ως υψηλός - ποιοτικό sunscreen, δέρμα-καθαρίζοντας πράκτορας και δέρμα-λεύκανση του πράκτορα.
Έξοχοι UV προστατευτικός και ενυδάτωση γονίδιο-Trehalose
◆Trehalose είναι ένα είδος φυσικής ζάχαρης που υπάρχει σε πολλές εγκαταστάσεις ερήμων, που μπορούν να διαμορφώσουν ένα στρώμα των διαφανών μητρών σε περίπτωση που οι εγκαταστάσεις παίρνουν ξηρές, ώστε να προστατευθεί η εσωτερική δομή των εγκαταστάσεων προτού να έρθει η βροχή. Και οι εγκαταστάσεις θα αναβιώσουν ως εκ θαύματος όταν έρχεται η βροχή.
 Τα μέρη των μελετών και των πρακτικών δείχνουν ότι trehalose μπορεί αποτελεσματικά να προστατεύσει την εξωτερική μεμβράνη σωματικών κυττάρων, να ενεργοποιήσει το κύτταρο και να κάνει τη βελτίωση δερμάτων ώστε να διατηρηθούν το δέρμα υγιές, φυσικό και το bouncy. Υπό υψηλής θερμοκρασίας, την βαθύς-ψυχρότητα, τους ξηρούς και ισχυρούς όρους υπεριώδους ακτινοβολίας, το σωματικό κύτταρο μπορεί εύκολα να χάσει την υγρασία και το προκαλούμενες cutinization και ζημία στο δέρμα. Υπό τέτοιους όρους, trehalose θα διαμορφώσει μια ειδική προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια κυττάρων για να διατηρήσει την υπάρχουσες διατροφή και την υγρασία του δέρματος και απο:τρέπω το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία ή την τακτοποίηση melamin, κατά συνέπεια να αντισταθεί αποτελεσματικά στο φαινόμενο γήρανσης δερμάτων. Η βλέννα που αιμορραγείται από τη μεμβράνη μπορεί tenderly να θρέψει το δέρμα και να το κρατήσει φωτεινό, λαμπρό και τρυφερό.
  ◆ Αυτή τη στιγμή, μερικές διάσημες επιχειρήσεις καλλυντικών στο σπίτι και στο εξωτερικό όπως τα καλλυντικά σειράς VERSACE και οι λευκές σαν το χιόνι σειρές καλλυντικών έχουν πάρει ήδη trehalose ως σημαντικότερο περιεχόμενο για να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων.




 ◆ Η οδηγία εφαρμογής προϊόντων και το εγχειρίδιο οδηγών λεπτομερώς θα παρασχεθούν κατά το αγορά των προϊόντων μας

 

Προδιαγραφές:

 

Στοιχείο

Προδιαγραφή

Τύπος

2H2O (dihydrate)

Περιγραφή

Άσπρο κρύσταλλο με ένα γλυκό γούστο, ουσιαστικά odorless

Δοκιμή

Περισσότερο από 98%

Απώλεια στην ξήρανση

Λιγότερο από 2.0% (60℃, 5h)

Συνολική τέφρα

Λιγότερο από 0.06%

Μόλυβδος

Λιγότερο από 1mg/kilo

Αρσενικό

Λιγότερο από 1mg/kilo

Κολοβακτηρίδιο

Λιγότερο από 30 MPN/100g

pH

5.0 - 6.7

Συνολικές αεροβικές αριθμήσεις

Λιγότερο από 400 CFU ανά γραμμάριο

Σαλμονέλες

Αρνητικός

Συσκευασία

1kg, 2kg, 20kg

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

◆Allforlong αυστηρά πραγματοποιεί ISO9001: 2000 και HACCP και περασμένος την εξέταση και την επαλήθευση της οργάνωσης προσδιορισμού το 2008. Το παράγοντας τμήμα είναι αρμόδιο για να αποτρέψει και να ελέγξει την ποιότητα του προϊόντος. Έχουμε καθιερώσει αυστηρά το ακολουθώντας σύστημα προϊόντων και έχουμε ασκήσει τον τυποποιημένο ποιότητα έλεγχο από το υλικό στο ολοκληρωμένο προϊόν. Εμείς επίσης οργάνωση το τμήμα ποιοτικής δοκιμής που είναι αρμόδιο για την ανίχνευση των δειγμάτων κάθε διαδικασίας, έτσι ώστε αμέσως ανακαλύψτε το πιθανό ποιοτικό πρόβλημα και πάρτε έπειτα τις προφυλάξεις.

Αρμέξτε τα άσπρα άλατα άλατος αλγινικού οξέος/Thickener άλατος αλγινικού οξέος νατρίου για την οδοντική εντύπωσηΑρμέξτε τα άσπρα άλατα άλατος αλγινικού οξέος/Thickener άλατος αλγινικού οξέος νατρίου για την οδοντική εντύπωση

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Professional Chemical Supplier Platform

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)